Cafeïna
La concentració de cafeïna a les aigües residuals ens
permet saber l’ús que fem de productes com el cafè,
les begudes energètiques o els suplements dietètics.
Gràcies a les aigües residuals podem saber si se’n fa un ús excessiu, calcular el consum segons perfils, barris o èpoques de l’any i adequar les campanyes preventives. Si vols conèixer els resultats del projecte SCOREwater, consulta’ls aquí.
Com arriba a
les aigües residuals?
![tassa-wc](https://scorewater.institutmetropoli.cat/wp-content/uploads/2023/11/tassa-wc.png)
A través de l’orina
i excrements
![abocada-pica](https://scorewater.institutmetropoli.cat/wp-content/uploads/2023/11/abocada-pica.png)
Abocada
per la pica
Què podem fer?
![reduir-consum](https://scorewater.institutmetropoli.cat/wp-content/uploads/2023/11/reduir-consum.png)
Reduir el consum
![no-tirar-per-la-pica](https://scorewater.institutmetropoli.cat/wp-content/uploads/2023/11/no-tirar-per-la-pica.png)
![contenidor-organica](https://scorewater.institutmetropoli.cat/wp-content/uploads/2023/11/contenidor-organica.png)
Si en vols saber més
Per més informació, consulteu el següent
enllaç de la Generalitat de Catalunya: